Hola, com esteu? Espere que estigueu bé, cuidant-se i cuidant a la resta del Veïnat.

D’una banda, com a portaveu de Compromís per Rafelbunyol, m’agradaria traslladar-vos que des del principi del Confinament hem estat treballant per posar en comú ,amb la resta de partits locals, les mesures destinades a la prevenció i protecció del veïnat de Rafelbunyol. Sense oblidar quina informació era d’utilitat per a seguir les pautes marcades per l’Estat d’Alarma així com traslladar algunes reflexions i dubtes que ens heu fet arribar. Les diverses mesures que hem proposat sempre han tingut les persones com a eix central i que l’efecte d’aquesta pandèmia no es cebe amb les persones més vulnerables de la nostra població.

D’altra banda, també hem mantingut converses amb responsables dels Serveis Socials municipal, dels centres educatius, de la Residència de Majors, les associacions del poble i el teixit econòmic local per mostrar-los el nostre suport i si necessitàven qualsevol cosa en aquestos moments complicats .

M’agradaria fer una menció especial a totes les persones que treballen cada dia al nostre poble des de qualsevol àmbit i forma per a millorar, fer més segur i amable el nostre dia a dia.

Per acabar, vos envie un missatge d’ànim a tot a el veïnat. Cal que continuem demostrant i sent un poble responsable, solidari, combatiu i alegre davant qualsevol repte que se’ns presente. Front la dificultat, Rafelbunyol eixirà endavant.

Seguiu cas a les recomanacions i quedeu-se a casa.

Nosaltres continuarem treballant des de casa per poder continuar treballant per Rafelbunyol. Contacteu amb nosaltres si necessiteu qualsevol cosa.

Molts ànims i salut!

Mario Carrera, portaveu de Compromís per Rafelbunyol