El 27 d’abril del 2020 signarem el Pacte dels Germanells a l’ Ajuntament de Rafelbunyol amb el PSPV-PSOE Rafelbunyol i Ciudadanos.

Hola, bona vesprada! Com esteu? És un plaer poder dirigir-me a totes i tots vosaltres.

Estem vivint una època molt complicada per la seua excepcionalitat i per l’abast de les seues conseqüències tant a nivell sanitari, com social i econòmic.

En política són importants el temps, les decisions i els gestos, entre altres qüestions. I és per això que mitjançant este pacte volíem oferir-vos una imatge de conjunt, de treball en equip pel bé comú. Malauradament en l’acte de hui trobem a faltar la participació del Partit Popular.

El Pacte dels Germanells, fruit del sentit comú i la responsabilitat, arreplega cóm hem coordinat esforços i considerem que té un doble valor.

Per un costat, és un pla marc d’actuació per als mesos més immediats. Per altre costat, té una càrrega simbòlica important pel seu esperit i perquè facilitarà el diàleg entre govern, oposició i associacions del poble, a qui podrem convidar a les reunions de treball.

Compromís hem participat positivament tant de les reunions de portaveus, celebrades quasi a diari, com de la redacció del present document. La nostra actitud ha sigut la mateixa de sempre; participar i proposar amb un sentit crític i constructiu.

Tradicionalment hem demostrat que sabem fer una oposició lleial i fiscalitzadora, volcada en el benestar de les nostres veïnes i veïns. I en esta crisi del Covid encara més! Opinem que ara és el moment de sumar i oferir solucions als problemes que tenim damunt la taula.

Per això, hem firmat el Pacte i hem sol·licitat a Fran López que convoque el ple ordinari de maig. També que encarregue al departament d’Intervenció i Tresoreria que ens informen en cada moment de quins són els recursos econòmics que podem destinar a la lluita contra les conseqüències de la crisi actual.

Per últim, sabem que queda molt per fer i que tota la societat haurem de continuar esforçant-nos i adaptant-nos a la realitat que ens ha deixat el Covid-19. No serà fàcil per a ningú.

Per eixe motiu, volem enviar-vos molts ànims per a que entre totes i tots seguim demostrant que som un gran poble, ple de bona gent i que ens sobreposem a les adversitats. Nosaltres seguirem aportant en nostre granet d’arena.

Sort, ànims i salut! Cuideu-vos molt.

A continuació vos posem el document complet per si ho voleu consultar.