Una de les recomanacions de les autoritats sanitàries és que en aquestos moments de confinament cuidem la nostra ment activa . La cultura, l’art també ens cuida a casa. S’ha convertit en un imprescindible dels nostres dies de confinament i mereix eixa consideració que tantes vegades se li ha negat, la de dret fonamental. Cal recordar al Ministre que per poder gaudir de la cultura , els professionals han de poder viure d’ella.

Des de la Biblioteca Municipal s’ha posat en marxa el Rafelbunyol es queda a casa on recull propostes d’activitats culturals, artístiques, de lectura per a tot el veïnat de Rafelbunyol.

Nosaltres vos fem una proposta de la mà del compositor local ,Jesús Salvador Chapí, amb Animal de Sèquia de Sol Picó produit pel Institut Valencià de Cultura GVA. Podeu vore l’espectacle sencer a https://vimeo.com/347268748 

Animal de séquia és un espectacle de dansa, produït per l’Institut Valencià de Cultura i estrenat en abril de 2019, que ofereix una relectura contemporània de la cultura popular valenciana, revisitant les arrels, per a fer així un viatge d’anada i tornada, un retorn al més primari i terrenal. De la mà de Sol Picó, amb huit ballarins en escena i música en directe composada per Jesús Salvador Chapi, es traslladarà l’espectador des del complex ritme vital actual, carregat d’estímuls vibrants i accelerats, a un altre més orgànic, més natural i autèntic: a l’essència mística del poble valencià.