El veïnat de Rafelbunyol fa una setmana que està immers en un mar de cabreig i vergonya al saber que Francisco López López es va vacunar. Rafelbunyol viu mesos on conté l’alé per aquesta maleïda pandèmia. Segons dades de la Conselleria de Sanitat, tenim una incidència acumulada de 928,31 amb 83 positius en els últims 14 dies. Malauradament, hem tingut que acomiadar fins a huit persones. Tot i això, sembla que la persona que encara ostenta l’alcaldia no ho tinga present i actue de manera irresponsable, insolidària i poc empàtica amb tot el veïnat.

Fa una setmana que demanem que Francisco López López dimitisca. Fa una setmana que la Conselleria de Sanitat i la Conselleria d’Igualtat l’investiguen perquè s’ha vacunat saltant-se tots els protocols sanitaris i de la residència. Fa una setmana que Rafelbunyol està al mapa gràcies a la seua irresponsabilitat i no per la gran tasca del personal sanitari i laboral que va provocar la residència fora la primera en vacunar. Fa una setmana vam anunciar que convocaríem un ple extraordinari per a demanar-li la dimissió. Fa vora una setmana que el seu partit va creure que no era digne de ser militant i li va obrir un expedient suspenent-li la militància.

Fa uns dies que va manifestar que no es posava la segona dosi. Francisco López López no és ningú per decidir vacunar-se ni no posar-se la segona dosi. Salút Pública decideix qui s’ha de vacunar i, segons els experts epidemiòlegs, els que s’han posat la primera vacuna han de posar-se la segona per no caure en un segon error. ⏱ Fa una setmana que el temps corre. Ocultar al poble un fet tan reprovable, gens anecdòtic, poc ètic i exemplaritzant en aquest moment el desacrediten i anul·len el seu treball per a continuar exercint el càrrec d’alcalde. Avui mateix el seu partit li demana que se’n vaja.

Si no és digne per ser militant ni càrrec del PSOE, per què si pot ser digne de ser Alcalde de Rafelbunyol? El veïnat de Rafelbunyol és menys important que les sigles i la militància a les qual representa? Per això, tornem a dir-ho, des de Compromís per Rafelbunyol demanem la dimissió de Francisco López López de l’Alcaldia per mala fe i incapacitat manifesta.

📰eldiariocv.es El PSOE pide la dimisión de todos sus cargos públicos que hayan incumplido el protocolo de vacunación contra el COVID-19 comprom.is/psoedimissiofran