Benvolgudes veïnes i veïns, m’adrece a vosaltres com a candidat de Compromís a l’alcaldia de Rafelbunyol. És un privilegi i orgull encapçalar un equip imparable que conjuga experiència i renovació.

Des de Compromís afrontem les eleccions amb la valentia i seguretat que a Rafelbunyol tindrem per primera vegada un govern d’esquerres i valencianista. Ens avalen els més de vint anys a l’ajuntament així com els governs on Compromís ha sigut el motor del canvi com la Generalitat Valenciana o la Diputació de València.

Volem un Rafelbunyol imparable en valors democràtics, valencianistes, ecologistes i feministes. Volem promoure el comerç local. Volem una agenda especial per a la nostra joventut. Volem oci i cultura per a totes les edats. Volem potenciar l’esport base. Volem un teixit associatiu actiu i divers. Volem un poble amb igualtat real entre dones i homes. Volem treballar pels més desfavorits. Volem una participació ciutadana real i efectiva. Volem un model de mobilitat sostenible. Volem un poble net.

Compromís presenta una candidatura amb gent senzilla, sempre a la vostra disposició i preparades per a gestionar Rafelbunyol.

Som una candidatura que vos necessita a totes i tots perquè juntes som imparables.