La neteja dels espais públics és una de les majors preocupacions per a la ciutadania de Rafelbunyol. Motius en tenen de sobra i, per això, Compromís ho hem denunciat públicament en distintes ocasions. També hem oferit solucions no acceptades pel govern municipal.

L’últim exemple el trobem en la plaça de La Corona amb la Festa de Primavera organitzada pels festers i festeres de la Verge del Miracle. Una jornada festiva que serà recordada com un èxit rotund i que va evidenciar la necessitat que té este poble de llocs d’encontre i oci. Una reivindicació popular que recollim.

Respecte a la qüestió de la neteja, la festa acabà a les 22:30 h de dissabte i els festers s’encarregaren d’arreplegar les barres i les cadires. Quedava que l’Ajuntament netejara la plaça i els seus voltants. Una responsabilitat que no compliren amb la diligència que pertoca, un poc al que ens tenen acostumats. Diumenge estigué tot el dia sense que s’arrimara cap efectiu municipal i hui, dilluns, a les 13:30 h encara estaven netejant-ho.

Des de Compromís demanen al govern local responsabilitat i exemplaritat en la pràctica de les seues funcions i obligacions. No es poden repetir escenes com aquestes. Quin exemple dona a les veïnes i veïns? Quan els preocupa la neteja i salubritat dels nostres carrers? A Compromís i al veïnat molt. I a vostés?