Compromís per Rafelbunyol hem presentat una moció per millorar la inclusió social a Rafelbunyol, en aquesta ocasió en l’àmbit cultural i social. Fou aprovada per unanimitat.

És una proposta que facilita l’accés de les persones en risc d’exclusió social a les activitats que les distintes regidories realitzen en el poble (coordinant aquestes amb Serveis Socials), exemples: activitats en l’Auditori i Casa de la Cultura, Espai Jove, viatges i activitats per a persones majors.

Una altra qüestió que obtinguérem al ple: reclamàrem que la sala d’estudis autogestionada de la biblioteca no és accessible. Així doncs, aconseguírem el compromís que es faria una rampa d’accés.

Finalment, la nostra moció sobre la posada en marxa d’un servei de bus per a connectar els pobles, de la Mancomunitat, de la línia 3 del metro amb la de rodalies de la Renfe avança positivament. Els 10 pobles de la Manco s’han sumat i es pressuposten 18.000 € per la redacció del projecte. I aquest es presentarà a l’Autoritat de Transport Metropolità de València.