La Casa Cultura de Rafelbunyol va acollir un centenar de persones per a presentar a Mario Carrera com a nou cap de llista per Compromís per Rafelbunyol. La presentació es va fer acompanyat de Fran Ferri, Síndic de Compromís a les Corts Valencianes, juntament amb Amparo Piquer, cosecretària d’Organització de Compromís i regidora també al municipi, i Enric Carbonell, actual portaveu i cap visible dels valencianistes a la localitat i la comarca durant més de vint anys.

Totes les intervencions van apuntar que “ la legislatura actual és un exemple de les capacitats polítiques i de canvi de Compromís a la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els ajuntaments on si que s’ha provocat el canvi. I això vol dir que el vertader vot útil d’esquerres és Compromís. Som la millor opció per a aquelles persones que volen recuperar la il·lusió en la política d’esquerres a Rafelbunyol”.

Fran Ferri remarcava que aquestes eleccions s’ha de triar “o s’està amb les persones LGTBI, o s’està amb la ultradreta homòfoba, com PP i Ciudadanos a Colón. O s’està amb les dones, o s’està amb els masclistes. O s’està amb el nostre autogovern que millora la vida de les persones, o s’està amb els que volen eliminar-lo. Nosaltres ho tenim clar: plantarem cara a l’odi amb la bandera de l’alegria.”

Mario: “No estic desgastat, no sóc un fitxatge mediàtic ni un candidat fantasma amagat darrere d’una marca.”

L’acte, amb una nombrosa representació de càrrecs de l’Horta Nord, es va tancar les paraules del candidat a l’alcadia on, d’una banda, presentava mesures que creia importants per a la població per millor la qualitat de vida de les persones. D’alta banda, posava en valor la seua candidatura  a l’alcaldia. Tot i ser la seua primera volta no és una persona nova a l’escena política de Rafelbunyol. “No estic desgastat, no sóc un fitxatge mediàtic ni un candidat fantasma amagat darrere d’una marca. Sóc un veí que s’estima el poble i que fa vida en ell, molta gent em reconeix. Em considere un polític coherent, treballador i honest.”

Per acabar posava en relleu que seran la garantia de transparència i honestedat, un govern sense paternalismes ni personalismes. Segons Carrera, tota política que fagen estarà centrada estrictament en la ciutadania i no en projeccions personals. El seu objectiu és transformarar el paper del veïant passant d’espectadors a actors. Recordava, a més que les majories absolutes s’han acabat a Rafelbunyol, aquesta és una realitat incontestable. Vos oferisc una manera de governar més pròxima i comunicativa. La porta del meu despatx sempre estarà oberta per a la ciutadania.