Ja pots consultar el 50 Parlem !

Ací vos deixem l’edició número 50 del Parlem. El butlletí que ha realitzat el col·lectiu de Rafelbunyol durant els darrers anys per informar de l’actualitat política local i del posicionament valencianista sobre allò què ocorre al poble. En aquesta 50 edició, Enric Carbonell anuncia que no serà el cap de llista de Compromís per Rafelbunyol a les eleccions municipals que vénen. A banda, com de costum, hi ha un repàs de l’actualitat de la política local de la localitat. Aprofitem aquestes xicotetes línies per a agrair a Enric Carbonell tota la seua tasca al capdavant del projecte a Rafelbunyol i pels seus més de 23 anys com a regidor. A més a més, la seua tasca ha estat més enllà del poble i ha estat un referent a la comarca de l’Horta Nord i una peça important també al projecte nacional del BLOC.

Arxivat en: Local, PARLEM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *