Ha arribat el dia: hui presentació del 50 PARLEM a Rafelbunyol!

Ha arribat el dia ! Hui vos esperem a les 19 h de la vesprada en la Sala Multiusos per a la presentació del 50 Parlem . Una presentació que comptarà amb els tres representants de Compromís a l’ Ajuntament de Rafelbunyol.

Finalment, per problemes d’agenda i casuístics aliens a la voluntat del Síndic, Fran Ferri no podrà assistir ja que està a Madrid representant al poble valencià en la reforma de l’estatut i per un #TracteJust. El seu lloc l’ocuparà un bon amic, Nicolau Claramunt, alcalde i company de Compromís Per Albalat Dels Sorells per parlar de la situació política a la comarca de l’ #HortaNord.

Amb  l’actuació musical de Ferran el Bessó , un vi d’honor al Sindicat i alguna sorpresa  que altra, passarem aquesta vesprada d’hivern amb bona companyia i molt de Compromís.

Arxivat en: Local, PARLEM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *