PER UN DEBAT PÚBLIC DELS CANDIDATS

A finals del mes de març, el nostre candidat a l’Alcaldia de Rafelbunyol, Enric Carbonell, va proposar a la resta de candidats un debat públic al saló d’actes de la Casa de la Cultura. Eixe debat que seria moderat per un periodista professional de la nostra localitat, es faria al llarg de la precampanya de les eleccions municipals.

 

A les 19.30 hores del dimarts dia 7 d’abril va tindre lloc una primera reunió amb la presència del periodista i dels portaveus de COMPROMÍS, IdRA, PSOE i PP, on es va parlar de la possibilitat de fer el debat el dia 29 d’abril o el dia 6 de maig. També es va acordar que cadascun dels partits fera arribar al periodista cinc temes dels quals debatre. Així mateix el periodista va proposar la possibilitat que el públic poguera fer preguntes als candidats.

Però desgraciadament el debat no s’ha pogut dur a terme perquè els portaveus d’IdRA i del PP hi han renunciat, al·legant que ells no tenien res a guanyar en el debat i en canvi tenien molt a perdre.

Des de COMPROMÍS lamentem profundament eixa negativa perquè considerem que el debat era important per a fer una campanya transparent i més propera a la ciutadania.

A l’altra serà.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *