L’Escoleta Municipal “El Parc” de Rafelbunyol, sota el nostre punt de vista, ha de ser gestionada per la mateixa corporació local, atenent els següents raonaments:

1. Per la seua viabilitat demostrada al llarg dels anys, independentment que haguera de tancar per motius aliens a la prestació del servei.

2. Perquè el servei públic d’Escoleta és més econòmic per a les famílies que el servei privat, tal com es desprèn de l’anàlisi comparativa.

3. Perquè hi ha la possibilitat de contractar personal de manera excepcional sempre que es tracte de la prestació de serveis essencials i ha de ser la corporació local la que declare si la prestació del servei de l’Escolteta “El Parc” és un servei essencial o no.

4. Perquè l’ensenyament públic és garantia de qualitat.

5. El que no entenem des del grup municipal BLOC-COMPROMÍS és l’actitud d’alguns grups municipals (IdRA i PP) que, al·legant que, posen en mans de la iniciativa privada un servei tan important com l’educació dels nostres fills i filles.

6. Des de COMPROMÍS no ens conformem i és per això que demanem a la resta de grups municipals que recolzen la nostra proposta: elevar una consulta a la Delegació del Govern sobre l’incompliment de la llei de pressupostos en contractar personal per a la posada en marxa de l’Escoleta.

7. Eixa és la nostra proposta, perquè no ens resignem sense lluitar fins al final.

El PP i IdRA no ens van fer ni cas. I això és per al vostre coneixement.